Γενικοί Όροι Ενοικίασης

Άδεια Οδήγησης: Ο δυνητικός μισθωτής πρέπει να είναι κάτοχος διεθνούς άδειας οδήγησης επί τουλάχιστον 2 χρόνια, προκειμένου να εγγυηθεί την εμπειρία και την ασφάλεια στο δρόμο.

Ελάχιστος χρόνος μίσθωσης: Η ελάχιστη περίοδος μίσθωσης καθορίζεται σε μία ημέρα (24 ώρες). Σε περίπτωση υπέρβασης του χρόνου αυτού κατά 60 λεπτά ή περισσότερο, επιβάλλεται επιπρόσθετη χρέωση για μια ολόκληρη ημέρα.

Ηλικιακό όριο Οδηγού: Για τους κατόχους πιστωτικών καρτών, το ελάχιστο ηλικιακό όριο είναι τα 21 χρόνια, ενώ για τους μη κατόχους πιστωτικών καρτών είναι τα 23 χρόνια.

Ασφάλεια: Όλοι οι ενοικιαστές της Aeolian Sun εξασφαλίζονται από πολιτική ασφάλισης εναντίον πυρκαγιάς και τρίτων για θάνατο και σωματικές βλάβες.

Φόροι: Ο φόρος προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) επιβαρύνει τον μισθωτή.

Σχάρα Οροφής: Μπορείτε να προσθέσετε μια σχάρα οροφής στο αυτοκίνητο ενοικίασης για επιπλέον 5 ευρώ ανά ημέρα, για να μεγιστοποιήσετε τον διαθέσιμο χώρο αποσκευών.

Αλλαγές τύπου αυτοκινήτων: Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει τον προκαθορισμένο τύπο αυτοκινήτου, πάντα σεβόμενη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Βενζίνη: Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν το αυτοκίνητο με το ίδιο επίπεδο καυσίμων με το οποίο το παρέλαβαν, όπως καταγράφεται στο συμβόλαιο ενοικίασης.

Παιδικά Καθίσματα: Μπορούμε να παρέχουμε παιδικά καθίσματα μετά από προηγούμενη κράτηση, με επιπλέον χρέωση 4 ευρώ ανά ημέρα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεση των μικρών σας συνοδοιπόρων.