Σχετικά με εμάς

Στην Aeolian Rent a Car, εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, η ενοικίαση αυτοκινήτου αποτελεί για εμάς πολύ περισσότερο από μια απλή διαδικασία. Είναι η ευκαιρία μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια άψογη εμπειρία, έμπρακτα και με προσωπική επαφή.

Από την πρώτη μας ημέρα, το όραμά μας ήταν να γίνουμε οι καλύτεροι στον κλάδο μας. Στην Aeolian, αυτό σημαίνει να παρέχουμε αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ παράλληλα προσφέρουμε μια εξαιρετική σειρά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Η συνταγή για την επιτυχία της Aeolian βρίσκεται στην αδιάλειπτη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε την κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Μυτιλήνη της Λέσβου. Επενδύουμε συνεχώς σε προηγμένα μέσα και τεχνολογία, αλλά και πιο σημαντικά, στην ανθρώπινη δυναμική μας, την οποία θεωρούμε την πιο πολύτιμη πηγή της επιτυχίας μας.

Με ταχύτητα και αξιοππιστία“, το σύνθημά μας, μεταφράζεται σε κάθε υπηρεσία που παρέχουμε. Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλες τις πύλες εισόδου του νησιού, στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο, εγγυόμενοι μια απροβλημάτιστη και γρήγορη ενοικίαση.

Στην Aeolian Rent a Car, αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη και εργαζόμαστε ασταμάτητα για να τις εκπληρώσουμε. Οι αναγκαίες προσαρμογές προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλες τις πύλες εισόδου του Νησιού, Λιμάνι και Αεροδρόμιο.